Microcement podovi
Podignite svaki prostor podovima od mikrocementa - izdržljivi, elegantni, bez fuga i spojeva, microcement je savršen za prostore s velikim prometom.

Podovi od microcementa izvrsna su opcija zbog svoje izdržljivosti, jednostavnog održavanja i mogućnošću prilagodbe svakom stilu dizajna. Materijal je također vodootporan, što ga čini savršenim izborom za kupaonice i kuhinje.

Zbog svoje izdržljivosti i otpornosti na habanje može se koristiti u komercijalnim prostorima, hodnicima ili bilo kojem drugom području sa puno pješačkog prometa. 

Microcementom možete stvoriti moderan industrijski ili urbani izgled. Završni sloj može biti teksturiran ili grub, oponašajući izgled betona ili metala

Mikrocement je održivi materijal kojim smanjujete svoj utjecaj na okoliš. Može se koristiti za pokrivanje postojećih podova, uklanjajući potrebu za rušenjem i otpadom.

Ugradnja mikrocementa na podove zahtijeva pravilnu pripremu i tehniku ​​postavljanja. Podloga mora biti čista i ravna prije nanošenja temeljnog premaza i mikrocementnih slojeva. Rezultat je lijepa, besprijekorna završna obrada koja može trajati godinama.

Politika kvalitete, okoliša i sigurnosti

Kao tvrtka predana kvaliteti naših proizvoda i poštivanju okoliša, nezaobilazan je cilj da profitabilnost gospodarske aktivnosti bude kompatibilna s maksimalnim zadovoljstvom naših kupaca i očuvanjem okoliša, s obzirom na interakcije naših proizvoda tijekom njihovog životnog ciklusa .