Zašto odabrati microcement umjesto keramičkih pločica?

Isplativost

Cijena ugradnje microcementa je u rangu keramičkih pločica srednje kvalitete, ali je dugoročno isplativija opcija zbog svoje izdržljivosti, lakog održavanja i dugotrajnosti.

Svestranost

Microcement se može nanijeti na gotovo sve površine, uključujući podove, zidove, radne ploče, pa čak i namještaj. Omogućuje više dizajnerskih mogućnosti u usporedbi s keramičkim pločicama.

Trajnost

Microcement je izdržljiviji od keramičkih pločica budući da je bešavna površina koja nema crte za fugiranje koje bi s vremenom mogle popucati ili se odlomiti.

Lako održavanje

Microcement je neporozna površina, što znači da ne dopušta prodor vode ili prljavštine. Kao rezultat toga, lako se čisti i održava, a potrebni su samo blagi sapun i voda.

Ekološki prihvatljiv

Microcement je održiva i ekološki prihvatljiva opcija jer ne zahtijeva upotrebu teških strojeva, prekomjerne vode ili energije tijekom ugradnje.

Vodootpornost

Microcement je prirodno vodootporan i može izdržati visoke razine vlažnosti i vlage, što ga čini izvrsnim izborom za kupaonice, kuhinje i druga vlažna područja.

Neprekinuta površina

Microcement stvara bešavnu i kontinuiranu površinu, eliminirajući potrebu za fugama koje se teško čistite i održavaju u prostorijama u koje su ugrađene keramičke pločice.

Brza ugradnja

Microcement se može ugraditi puno brže od keramičkih pločica, smanjujući smetnje u vašem domu ili poslovnom prostoru.

Prilagodljivost

Microcement se može prilagoditi vašem osobnom ukusu, sa širokim rasponom boja, tekstura i završnih slojeva čime stvarate jedinstven i moderan izgled koji može dodati vrijednost i ljepotu svakom prostoru