Microcement zidovi
Obnovite svoje zidove microcementom, izdržljivim materijalom koji ne zahtjeva puno održavanja, a svojim modernim izgledom može se prilagoditi bilo kojem dizajnu uređenja.

Microcement je izvrsna opcija za osvježavanje zidova u vašem domu. To je svestran materijal koji može stvoriti jedinstven, moderan izgled. Microcement je savršeno rješenje za one koji žele vrhunsku završnu obradu bez potrebe za održavanjem koja će izdržati test vremena. Može se postaviti na bilo koji zid, a materijal je tanak pa neće dodatno opterećivati niti zauzimati prostor.

Microcement na zidovima je svestran materijal koji se može nanositi u raznim stilovima i bojama. Materijal može stvoriti elegantan i moderan izgled ili se može koristiti za oponašanje tradicionalnih materijala poput betona ili kamena. Može se primijeniti u neutralnim bojama ili hrabrim nijansama. Također se može primijeniti u uzorcima ili dizajnu, što ga čini izvrsnom opcijom za dodavanje vizualnog interesa svakoj prostoriji.

Nanošenje mikrocementa na zidove zahtijeva pravilnu pripremu i tehniku. Površina mora biti čista i bez nečistoća prije nanošenja temeljnog premaza. Zatim se microcement može nanositi u tankim slojevima pomoću lopatice. Svaki sloj se mora osušiti prije nanošenja sljedećeg. To je radno intenzivan proces, ali rezultat je lijepa, visokokvalitetna završna obrada koja će trajati godinama koje dolaze.

Politika kvalitete, okoliša i sigurnosti

Kao tvrtka predana kvaliteti naših proizvoda i poštivanju okoliša, nezaobilazan je cilj da profitabilnost gospodarske aktivnosti bude kompatibilna s maksimalnim zadovoljstvom naših kupaca i očuvanjem okoliša, s obzirom na interakcije naših proizvoda tijekom njihovog životnog ciklusa .